Downloads

Founded In

2021

Tools & downloads

Jouw tools naar de gezondste versie van jezelf

Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen op weg naar de meest gezonde versie van jezelf, heb ik wat tools en downloads gemaakt en beschikbaar gesteld. Op deze manier kun je zelf aan de slag met jouw doelen!

  • Dagelijkse Habit Tracker
  • Dagelijkse/Wekelijkse/Maandelijkse Habit Tracker
  • Maaltijdplanner

Downloads

Dagelijkse Habit Tracker

Omdat drastische ingrepen op jouw leefstijl niet zullen werken, is het handig om kleine stapjes te nemen. Daarom heb ik speciaal voor jou de Habit Tracker gemaakt, welke jij gratis kunt downloaden.

In deze Habit Tracker kun je drie doelen opschrijven, welke je gedurende één maand kunt afstrepen. Tevens kun je optioneel drie jokers inzetten, voor die ene echte baaldag waarbij het je gewoon even niet lukt om je doelen te behalen. Maar zeg eens eerlijk, hoe trots ben je als je deze jokers niet hoeft te gebruiken?! En.. Wat is nou fijner dan iets af kunnen strepen? ?

Downloads

Dagelijkse/Wekelijkse/Maandelijkse Habit Tracker

Als het jou goed af gaat om kleine stapjes per dag te maken, kun je ook doelen stellen welke je per week of per maand kunt behalen. Of juist als je de kleine dagelijkse stapjes lastig vindt en het fijner vindt om week- of maanddoelen voor jezelf te stellen, is deze Habit Tracker uiterst geschikt.

Op deze Tracker kun je wederom drie dagelijkse doelen opschrijven, maar daarnaast ook nog twee weekdoelen en één maanddoel. Je kunt er dus voor kiezen om méér doelen voor jezelf te noteren, of om juist iets rustiger aan te doen en per week of per maand een doel te stellen. Het gaat allemaal om de kleine stapjes, maar wees altijd trots op jezelf! ?

Downloads

Maaltijdplanner

Er is al zoveel om over na te denken en zoveel keuzes te maken doordeweeks, dat je niet meer na wilt denken over welke opties het ‘beste’ zijn om op dat moment te eten. Of het nou gaat om het avondeten, jouw lunch of zelfs het ontbijt, je kunt het natuurlijk allemaal inplannen!

Zo kom je niet meer in de verleiding om naar dat heerlijke, maar niet zo beste broodje kroket te grijpen bij het tankstation onderweg naar huis, maar zorg je dat je alvast hebt bedacht wat je wilde gaan snacken en zit er al een plakje home made bananenbrood in jouw tas.

Om jou hierin te helpen, heb ik een maaltijdplanner voor je gemaakt. Deze is gratis te downloaden via onderstaande knop! ?

ZELOS Orthomoleculair Advies

~wijsheden~

BE PATIENT WITH YOURSELF.
NOTHING IN NATURE BLOOMS ALL YEAR.