Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Zoek hier je antwoord

Onderstaand vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. We voegen continue nieuwe antwoorden toe.

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via contact@zelosnutrition.nl, het contactformulier of via Whatsapp.

Wij proberen elke maand een nieuwe ronde van het Zelos programma te starten. Dit betekend dat de volgende ronde zal starten op 11 Januari 2021.

Wanneer je mee doet aan het Zelos programma krijg jij elke dag een klein beetje informatie dat bijdraagt aan de ontwikkeling van een, voor jou prettige, nieuwe levenstijl. Dit is anders dan een traditioneel dieet, waar je een voedingsschema krijgt met wissellijsten.

Wij geloven dat wanneer je bewust keuzes kunt maken over voeding, het resultaat snel zal volgen.

Je kunt het Zelos programma uitstekend volgen wanneer je wilt afvallen! Echter zal dit gebeuren op een andere manier dan dat je gewend bent bij traditionele diëten. Door te leren over het effect van voeding ben jij in staat om bewuste keuzes te maken en daarmee ook gewicht te verliezen.

Allereerst duurt het programma 63 dagen, omdat er nu eenmaal veel te vertellen is over voeding. Wij hebben het programma zo geschreven zodat jij dagelijks niet meer dan 5 minuten kwijt bent aan het lezen en verwerken van deze informatie.

Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat je in 63 dagen jezelf een nieuwe gewoonte aan kunt leren. In het Zelos programma krijg je wekelijk challenges die je kunt volgen en bijdragen aan jou nieuwe levenstijl

Staat jou vraag er niet tussen?