Trajecten

Mogelijkheden

Alle informatie over de mogelijke trajecten

Ben jij er klaar voor om af te rekenen met vage klachten, energiedips, hoofdpijn en dat je niet lekker in je vel zit? Heb je alleen een duwtje in jouw rug nodig of heb je structuur en (twee)wekelijkse check ups nodig? Ik help jou graag op weg en neem je mee in de wereld van Orthomoleculaire voeding en suppletie.

Kort of langer traject

Meetbare progressie

Wees de gezondste versie van jezelf

IMG-20220322-WA0034

Mogelijkheden

Ga jij de uitdaging aan met mij?

Weer goed in je vel zitten, op een gezonde manier? Heb je last van allerlei vage klachtjes, waarvan de oorzaak niet wordt gevonden, zoals hoofdpijn, stress, darmklachten of vermoeidheid? Het is tijd om daarmee af te rekenen.

Ik neem je bij de hand in de wereld van Orthomoleculaire voeding en suppletie, waarna je jezelf stukje bij beetje steeds beter zal voelen. Uiteraard is dit geen quick fix of genezing (maar wel mega verlichting) dus zal je hier zelf tijd, energie en aandacht in moeten steken, maar wel met mij als ondersteuning en ‘rots in de branding’.

 

*Let op: de kosten voor de trajecten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. 

#1

AMBITIE

Wil jij, met behulp van een steuntje in de rug, zelf aan de slag met jouw gezondheid?

Wanneer je kiest voor het AMBITIE traject krijg je eerst een intake formulier toegestuurd, waarop je alle informatie over jezelf noteert. Hierna hebben wij een één op één gesprek (online of face to face) van circa een uur waarin ik jou echt wil leren kennen. Wat zijn jouw klachten, hoe ziet jouw leven eruit en wat is jouw persoonlijke situatie? Tevens nemen we tijdens dit gesprek alvast bloed af voor de EMB test. Op basis van het intake formulier en dit gesprek kan ik jou alvast de eerste tips over de basissuppletie, -voeding en -beweging geven. Hierna krijg je dit, samen met de uitslag van de EMB, uitgebreid op papier, zodat je hiermee aan de slag kunt.

Na een week of drie check ik bij je in hoe het met je gaat, om eventuele vragen te beantwoorden en je in de juiste richting te sturen.

Na zes weken hebben wij samen een evaluatiegesprek, online, telefonisch of face to face. Hierin bespreken we jouw voortgang en kunnen de adviezen bijgesteld worden aan de situatie waarin jij je op dat moment bevindt.

Dit traject kan voor meer richting zorgen, als je het even zelf niet meer weet. Tegelijkertijd zal ik altijd klaar staan voor jouw vragen, als een soort rots in de branding en om je sturing en (hopelijk) nieuwe inzichten te geven!

-

Inclusief

Intake gesprek van circa één uur

EMB test + afname

Vervolgconsult van circa anderhalf uur

Persoonlijk voedingsadvies

Persoonlijk suppletieadvies

Tussentijdse update call

Mogelijkheid tot contact via e-mail of WhatsApp
met reactie binnen 24 uur

Zes weken

15% korting op suppletie van Vitakruid

Kosten: 242,50,-

#2

IJVER

Aan je gezondheid willen werken, maar niet zo goed weten waar te beginnen of hoe je dit het beste aan kunt pakken?

Wanneer je kiest voor het IJVER traject gaan we drie maanden lang samen aan de slag. Waarom drie maanden? Omdat het bewezen is dat je binnen 21 dagen van iets een gewoonte kunt maken, maar in drie maanden wordt deze gewoonte een automatisme! Drie maanden lang samen aan de slag om van jouw leefstijl een automatisme te maken.

Allereerst krijg je van mij een intake formulier toegestuurd, zodat ik alvast een beetje inzicht krijg. Hierna hebben wij een één op één gesprek (online of face to face) waarin ik alles wil weten over jou en jouw situatie, maar ook over jouw klachten en gezondheidspunten waar we veel winst kunnen behalen. Tevens nemen wij tijdens dit gesprek alvast bloed af voor de EMB test. Tijdens dit gesprek krijg je van mij alvast de eerste tricks & tips om met jouw voeding, suppletie en beweging aan de slag te gaan. Achteraf krijg je een advies toegestuurd zodat je deze altijd terug kunt lezen.

Iedere twee weken hebben wij een update samen, online of face to face, om jouw progressie en obstakels te bespreken. Tevens kan het advies na deze updates worden aangepast en bijgewerkt zodat je voortgang blijft boeken.

Na drie maanden hebben wij een evaluatiegesprek. Hierin evalueren we jouw progressie, gewoontes die automatisme zijn geworden en stellen we advies wederom bij zodat jij hier verder mee aan de slag kan!

-

Inclusief

Intake gesprek van circa één uur

EMB test + afname

Bespreken uitslag EMB test van circa anderhalf uur

Twee wekelijks voortgangsgesprek van circa een half uur/één uur

Persoonlijk orthomoleculair voedingsadvies

Persoonlijk orthomoleculair suppletieadvies

Mogelijkheid tot dagelijks contact via e-mail of WhatsApp
en antwoord binnen 24 uur

Na zes weken update gesprek en evt. bijsturen van advies

Na drie maanden eventueel advies bijsturen

Drie maanden lang

15% korting op suppletie van Vitakruid

Kosten: €437,50

 

*Optioneel na zes of negen maanden een nieuwe EMB test
(niet inbegrepen)

#3

TOEWIJDING

Onder begeleiding aan jouw gezondheid werken, met alle handvatten die je maar kunt krijgen!

Als je kiest voor het traject TOEWIJDING, kies je voor jou, jezelf en nog eens jou.
Samen gaan we een half jaar aan de slag met jouw gezondheid, stressreductie, voedingspatroon, maar ook met jouw mentale gezondheid in combinatie met beweging.

Op het moment dat je 3 maanden (63 dagen) aandacht aan iets besteed, wordt het een automatisme. Waarom zou je dan voor een traject van 6 maanden kiezen? Zodat we echt de diepte in kunnen gaan, jouw klachten stap voor stap aan kunnen pakken en daarbij ook het mentale stukje kunnen tackelen. Door ook samen in gesprek te gaan, uit te waaien in het bos of op het strand in plaats van statisch aan een tafel of achter een scherm, kunnen we samen al jouw beren op de weg onderuit schoppen en echt een nieuwe leefstijl ontwikkelen.

Om te beginnen krijg je van mij een intake formulier toegestuurd, zodat ik inzicht krijg in jouw klachten en beweegredenen om jouw leefstijl aan te willen passen. Daarna hebben wij een één op één gesprek waarbij ik dieper in wil gaan op jou en jouw situatie. Tijdens dit gesprek neem ik direct bloed bij je af voor de EMB test. Hierna krijg je een persoonlijk advies op maat toegestuurd.

Iedere twee weken hebben wij een update gesprek om te kijken waar de knelpunten liggen, wat anders of beter kan en iedere maand hebben we samen een wandelsessie om dieper in te gaan op het mentale deel wat er bij dit traject komt kijken.

Aan het eind van het traject (of nog later) nemen we opnieuw een EMB test bij jou af om de progressie te meten en je met nieuwe adviezen de wijde wereld in te sturen.

-

Inclusief

Intake gesprek van circa één uur

EMB test + afname

Bespreken uitslag EMB test van circa anderhalf uur

Twee wekelijks voortgangsgesprek van circa een half uur

Persoonlijk orthomoleculair voedingsadvies

Persoonlijk orthomoleculair suppletieadvies

Mogelijkheid tot dagelijks contact via e-mail of WhatsApp
en antwoord binnen 24 uur

Maandelijks wandelsessie op het strand of in het bos

Na drie maanden eventueel advies
bijsturen en specifiekere suppletie

Zes maanden lang

Na zes maanden een nieuwe EMB test
om de voortgang te checken
(indien gewenst na negen of twaalf maanden)

15% korting op suppletie van Vitakruid

Kosten: €675,50

#4

PASSIE

Heb jij het gevoel dat je jouw grenzen over gaat en je tegen een burn-out aan loopt, of zit je hier al middenin en heb je behoefte aan houvast tijdens jouw herstel?

Heb jij ook het idee dat mensen in jouw omgeving je niet begrijpen? Dat jouw burn out niet serieus wordt genomen, dat je maar binnen een paar weken hersteld moet zijn en nooit meer een baaldagje mag hebben? Of juist dat jouw omgeving denkt dat migraine maar hoofdpijn is en op te lossen valt met een paracetamolletje? Of heb je het gevoel dat je zoekende bent in jouw gezondheid, al veel hebt geprobeerd met medicatie en suppletie en door de bomen het bos niet meer ziet?

Bij mij tref je een luisterend oor en persoonlijk advies aan! Door mijn eigen ervaring begrijp ik wat jij doormaakt en wil ik jou het gevoel geven dat je er niet alleen voor staat.

-

Inclusief

Intake gesprek van circa een half tot één uur

‘Een luisterend oor’, online, op locatie naar keuze (in overleg)
of als wandeling op het strand of in het bos, van circa anderhalf uur

Persoonlijke Orthomoleculair voedingsadvies

Persoonlijk suppletieadvies

Persoonlijk advies tot stress vermindering

Meedenken over een positievere kijk op jouw situatie

Jouw verhaal kwijt kunnen!!

15% korting op suppletie van Vitakruid

Kosten: €90,-

#5

GLOED

Twijfel jij aan de kwaliteit van de supplementen die je gebruikt?
Of heb je wel eens gehoord dat een goedkope multivitamine van de drogist net zo goed is als die van een duurder merk, maar heb je hier je vraagtekens bij?

Voor jou ga ik op onderzoek uit of de supplementen die jij gebruikt, daadwerkelijk goed opneembare vitamines en mineralen bevat of dat het zonde van jouw geld is. Ik controleer de supplementen die jij gebruikt en adviseer jou of dit een goed product is of dat een ander product beter bij jou past.

-

Inclusief

Suppletie controle

Persoonlijk suppletie advies

15% korting op suppletie van Vitakruid

Kosten: €35,-

ZELOS
Orthomoleculair Advies

~wijsheden~

BURNOUT HAPPENS WHEN YOU AVOID BEING HUMAN FOR TOO LONG.

Eigen ervaring

Waarom zou je voor mij kiezen?

Naast dat ik super gemotiveerd ben om jou te helpen met klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheid of burn out klachten, heb ik niet alleen gestudeerd om dit te doen maar heb ik het ook zelf meegemaakt.

Juist door mijn eigen ervaringen met hoofdpijn, migraine en een burn out, kan ik mij goed inleven in jou en jouw situatie. Elke vezel uit mijn lijf wil jou zo graag helpen om van deze ongemakken af te komen, omdat ik zelf zo goed weet hoe naar het is.. Daardoor blijf ik ook reëel als het een keer wat minder gaat, zal ik eerlijk opbiechten dat ik ook geniet van een pizzaatje op z’n tijd of een chocoladekoekje en zal ik jou niet afstraffen maar wel weer weten te motiveren om door te zetten & jou te helpen herinneren waarom je dit traject bent begonnen!

Studie

Eigen ervaring